3 dage tilbage…

9. oktober 2017

…til den store operation. Jeg skal opereres på torsdag den 12/10 for 2. gang. Jeg er både spændt og nervøs, og håber virkelig bare på det bedste. Jeg skal have min nummer 2 plastikoperation. Kirurgen har valgt at udføre det på en helt anden måde denne gang, da sidste operation ikke gik som forventet. I februar fik jeg en fedtsugning omme på ryggen, for at få fjernet en stor del af det der hæmmer mig. De kunne desværre ikke tage særlig meget, da det var alt for fast, og det ikke var muligt at tage ud. Det var en hård omgang trods alt, og havde voldsomme smerter mange dage efter, samt der gik infektion i det.

På torsdag får jeg foretaget en Fleur de Lis omme på ryggen. Et omvendt T-snit på den øverste del af ryggen. De skal skære hele øverste del af, i hvert fald så meget som muligt.  Det bliver selvfølgelig et noget omfattende indgreb, de skal passe på blodkar, nerver og diverse andre ting der helt naturligt ligger i fedtvævet. En operation på 3-4 timer, og derefter skal jeg være indlagt i én uge. Jeg skal forholde mig i ro i lang tid efterfølgende, og det bliver et helvede for mit vedkommende. Jeg er simpelthen ikke god til at sidde og ligge stille – der skal helst ske noget hele tiden. Jeg må heller ikke træne i 3 måneder, det bliver noget af en udfordring at komme igennem. Forhåbentligt får jeg et fantastisk resultat ud af det.

Den røde firkant viser den del af ryggen de vil skære af som det første.

Jeg er lidt af en forsøgskanin, da de jo aldrig før har lavet sådan en operation på en ryg før. Derfor fortsætter operationerne også kun efter denne hvis det er sikkert, og der er kommet det optimale ud af hele processen. Det gør mig også endnu mere spændt på det hele denne gang. Kryds fingre for mig på torsdag!

 

Jeg var desuden i P4 tidligere i dag. Jeg medvirkede i programmet ‘KLIK’, som handler om hvad folk deler på de sociale medier. De havde set min venindes opslag der handlede om mig, som var blevet delt utallige gange og var nået hele Danmark rundt. Derfor ønskede de at lave et indslag med mig, så jeg kunne få lov til at fortælle min historie. Det blev et rigtig fint indslag, og i kan klikke her, for at høre det. Det er udsendelsen fra i dag d. 9/10. I skal et lille stykke ind i programmet, før min historie kommer, og når den del er slut, fortsætter min historie i slutningen af programmet også.

Opslaget der gik viralt.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

 • Svar Camilla 11. oktober 2017 at 12:51

  Hej, søde, smukke og seje dig!

  Jeg deler selv en del af dine oplevelser.
  Jeg har også en sjælden sygdom, som gør at jeg er ekstremt tynd og lang. Jeg har skullet overleve en masse mobning og offentlige ydmygelser. Det er så dejligt, at læse om dig, som tør at sige fra! Og som siger, at det ikke er okay! Man kan næsten føle sig, ja, som du beskriver, en alien; fordi folk peger, griner og tager billeder. Helt uden omtanke, for det gør først ondt når man er hjemme og kan græde i fred. Det er rigtig svært at dele og du må være uendeligt modig og fyldt med en masse styrke.
  Tak, på vegne af mange, fordi du står frem.
  Og held og lykke med din operation!
  Det skal du nok komme i gennem!
  Jamen, altså, tusind kys og kram din vej.
  Hilsen en sjælden.

 • Skriv kommentar