Fantastiske nyheder! Jeg har fået medicin

6. oktober 2017

Jeg havde min rigtig gode veninde med som støtte på sygehuset.

Et helt nyt præparat på det medicinske marked, som er udviklet til type 2 Diabetes patienter, er jeg nu blevet bruger af. Nej, jeg har ikke sukkersyge, men jeg er i kæmpe risiko for at få det grundet min sygdom. Det bliver tjekket op på ret ofte, så det er under kontrol hele tiden. Jeg har fået lov til at blive bruger af dette præparat, da jeg er et særligt tilfælde. Det er indsprøjtninger jeg skal tage én gang om dagen, og det vil gå ind og regulere på min sult, så jeg vil tabe mig. Min mæthedsfølelse er stort set ikke-eksisterende, da Leptin, det hormon jeg mangler, er det der sørger for det, er lig 0 i min krop. Alle mennesker har Leptin, det er også det der sørger for at man har en normal cyklus bl.a. Nej, det betyder ikke jeg spiser hele tiden, og det betyder heller ikke jeg aldrig føler mig mæt. Selvfølgelig kan jeg mærke efter et måltid at jeg har spist nok og ikke føler mig rigtig sulten, men kort tid efter vil min mæthedsfornemmelse være væk. Jeg har lært gennem hele mit liv at det ikke betyder jeg bare skal spise igen, for det er jo langt fra sundt eller godt for mig. Så dengang jeg ligesom fik dette af vide på sygehuset for 6 år siden, gik det op for mig at jeg skulle tænke meget over hvor tit jeg egentlig spiste. Disse indsprøjtninger vil forhåbentlig hjælpe mig, samtidig med at mine operationer kører planmæssigt ved siden af. Jeg kommer til at blive et helt nyt menneske! Jeg er SÅ spændt og glad for at det hele kører på skinner lige nu.

Desuden er jeg blevet kontaktet af nogle stykker efter jeg var i medierne. De påstod de havde samme sygdom, og jeg havde jo udtalt mig om at jeg var den eneste i Europa, og vi kun var 5 i verden. Jeg blev noget overrasket og tænkte om det virkelig kunne passe. Jeg blev bekræftet i mine udtalelser på sygehuset i går! JEG ER DEN ENESTE MED DENNE MUTATION I EUROPA. Der er omkring 100 mennesker i Danmark med Lipodystrofi med forskellige mutationer. De deler alle sammen nogle af undergrupperne, men jeg er et særligt tilfælde, og er den eneste med denne form for Lipodystrofi. Der er ingen der kan sammenlignes med det. Dem der typisk lider af Lipodystrofi har store fedtdepoter på organerne, så man kan simpelthen ikke se på dem, at de har sygdommen, da det sidder ’indvendigt’. På mig sidder det hele udvendigt.

Desuden gav overlægen udtryk for at det forhåbentlig blev nemmere at få Sundhedsstyrelsen til at frigive det hormon jeg mangler til mig, efter jeg valgte at stå frem i medierne! YES, det var lige præcis det jeg ville med alt det her. Jeg går langt om længe ind i en periode fyldt med medvind (forhåbentligt!), og det er jeg SÅ glad for.

Vi fejrede de gode nyheder med en tur i Dyrehaven bagefter, hvor vi fodrede de sødeste dådyr. Bagefter fik jeg købt en powerbank, så jeg hele tiden kan opdatere på de sociale medier ( særligt Instagram og Snapchat) når jeg er på farten uden at løbe tør for strøm. Husk i kan følge mig! Jeg hedder ‘juliekvelland’ begge steder.

Dyrehaven i Aarhus.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar