Fun facts

11. oktober 2017

Jeg tænkte jeg ville skrive lidt fun facts ned omkring mig, så i kan lære mig lidt bedre at kende. Jeg kommer ikke til at smide så meget op på bloggen den næste uges tid, da jeg er indlagt, men jeg vil forsøge. Så hvis det står stille lidt tid nu, ved i hvorfor.

Enjooooy – der er 20 af slagsen:

 1. Jeg har altid ønsket mig en skildpadde der skal hedde Mowgli. Det skal nok ske en dag!
 2. Jeg er afhængig af læbepomade (gerne Mentholatum der svier)
 3. Jeg var cheerleader i 2-3 år, det foregik i mine tidlige teenageår (Haha, tro det eller ej)
 4. Jeg er absolut IKKE morgenmenneske. Folk skal bare tie stille om morgenen og lade mig være – alt andet irriterer mig grænseløst og jeg kan blive SÅ sur, hvis folk plapre løs om morgenen.
 5. Jeg elsker at gå i byen, og jeg gør det stort set hver weekend. Jeg burde komme videre i livet, jeg ved det.
 6. Min koncentration er ofte lig 0. Jeg kan ikke lave den samme ting i ret lang tid ad gangen, før jeg bliver urolig og ukoncentreret. Mine veninder hader f.eks. at se film med mig, for jeg bliver så irriterende efter 10-20 min., for så gider jeg ikke se film mere, og begynder at sidde og snakke, prikke til dem og lave sjov.
 7. Jeg er også den irriterende type der har en alarm der ringer hvert 10. minut om morgenen og gerne i 2 timer. Hvis jeg ikke skal noget vigtigt hører jeg slet ikke mine alarmer, og det er så irriterende, når jeg faktisk gerne vil op og have noget ud af dagen. Jeg kan snildt sove til klokken 16 om eftermiddagen uden at høre alarmer eller utallige opkald fra veninder der prøver at få mig op….
 8. Jeg hader at være uvenner med folk, jeg kan simpelthen ikke lide det, og har det virkelig skidt indtil jeg er gode venner med personen igen.
 9. Jeg har den sygeste overtænkningsevne… I hate it.
 10. Jeg bekymrer mig rigtig meget om andre folk, oftest mere end jeg burde.
 11. Jeg havde en forkærlighed til Rasmus Seebach for 4-5 år siden.
 12. Jeg virker ekstremt følelseskold. Jeg kan være nok så glad, men folk kan ikke se det på mig, og de tror jeg er ligeglad eller sur. Jeg får oftest smidt i hovedet at jeg altid ser så sur ud. Det er jeg altså ikke!
 13. Jeg bliver så irriteret når jeg ser stavefejl på annoncer/reklamer osv. Det gør nærmest ondt i øjnene.
 14. Jeg hader når stikkontakter står tændt uden der er noget i dem eller uden de bliver brugt. Hvis jeg er på besøg hos nogen hvor jeg ser det, går jeg rundt og slukker dem. Jeg har en veninde som ALTID havde stikkontakter tændt uden grund, jeg gik altid hele hendes lejlighed rundt og slukkede alle dem jeg kunne finde. (Hun bor desværre ikke i Randers mere, så nu må hun selv sørger for det, haha).
 15. Jeg er Randrusianer med STORT R.
 16. Jeg er panisk angst for edderkopper og stankelben, og generelt bare alle insekter. Jeg går ganske enkelt helt i panik, uanset hvor ufarlige de er. Jeg får hjertebanken, får det helt skidt, svedige håndflader og skal bare væk. Hvis der f.eks. er kommet et insekt ind i mit køkken om sommeren, hvor vinduet altid står åbent, bliver døren lukket derud til, og jeg går ikke derud før det er blevet fjernet (pænt stort problem eftersom jeg jo bor alene). Nogen gange tør jeg næsten ikke engang lukke døren, for så kommer armen jo halvt ind i rummet hvor insektet befinder sig. It’s true…
 17. Jeg er ikke typen der bærer nag. Det irriterer mig når folk gør det. Kom videre livet, mit liv er fandme for kort til det, og man begår alle fejl som mennesker.
 18. Jeg er kæmpe fan af overspringshandlinger. Måske også lidt for meget.
 19. Jeg er ekstremt spontan. Hvis jeg får en idé, skal det hele helst ske med det samme.
 20. Jeg er ikke så god til at modtage komplimenter, jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal reagere uden at lyde totalt ligeglad, selvom jeg bliver rigtig glad indeni. (som åbenbart er et kæmpe problem for mig, når jeg tydeligvis altid virker sur).

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Kamilla 11. oktober 2017 at 18:45

  Jeg kender til: 4, 6, 8, 9, 12, 14, 16, 17, 19 og 20! Og navne fra Junglebogen er fede! Min hund hedder Louie som chimpansen. Jeg håber du får din Mowgli padde snart! ?

 • Svar Marie 8. december 2017 at 13:26

  Den med stikkontakterne er du ikke ene om 😂
  Faktisk var det ikke noget jeg selv lagde mærke til at jeg gjorde før min mor nævnte det for nogle år siden 😊

 • Skriv kommentar