Historien bag mit slogan

5. oktober 2017

Citatet sidder på min højre underarm.

 

Som jeg kalder det mit slogan, er det et citat som har fulgt mig hele livet næsten. Et citat der har en kæmpe betydning, og satte sit første præg som udsmykning på min krop. Det blev nemlig også min første tatovering.

”Never a victim, always a fighter”.

Jeg var slet ikke i tvivl om det skulle være min første tatovering, og jeg var 100% sikker på, det var en jeg aldrig ville fortryde på nogen måde! Jeg gik selv og legede lidt med ordene dengang, og kom frem til dette – som siden da har betydet alt.

Derfor var det oplagt at citatet også følger med mig her på bloggen og min facebookside. Det beskriver mig rigtig godt. Jeg vil aldrig nogensinde blive et offer for noget, for jeg kæmper. Jeg vil kæmpe til den dag jeg dør, lige meget hvor mange udfordringer jeg end vil støde på, på min vej. Hvis det fortsætter som det har gjort indtil nu, kan jeg godt røbe, at så får jeg travlt. For i det her tempo kan jeg ikke blive ved med at løbe til sidst, når jeg bliver gammel.

Det blev langt fra det første jeg fik skrevet i min hud for evigt. Jeg havde som mange andre den overbevisning, at mine tatoveringer skal have en hvis betydning, før jeg vælger at det skal printes fast på min krop. Men den tanke gik jeg desværre hurtigt væk fra. Man har vel et standpunkt til man tager et nyt. Jeg har mange flere projekter i tankerne, og de skal nok blive en realitet en dag.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar