En helt ny start

4. januar 2018

Det er knap 2 måneder siden i sidst har hørt fra mig, og det er der en helt særlig grund til ✌🏻 Der er sket rigtig mange ting, både gode og dårlige, men jeg håber at starten på det nye år også giver mig en ny og bedre start på livet.

I december måned begyndte jeg at få angstanfald, hvor jeg endte helt ude i panikangst og følte jeg skulle dø hver gang. Jeg kunne ikke få luft, min puls steg, blev meget svimmel og ør i hovedet. Det var en generel utilpashedsfølelse i hele kroppen, som om noget var helt galt. Jeg flyttede midlertidigt op til mine forældre, da jeg ikke turde være alene, og der kunne jeg få sovet om natten uden de store bekymringer. Jeg har nu generaliseret angst, hvor jeg dagligt mærker til de ubehagelige symptomer, og føler at et angstanfald hele tiden lurer lige under overfladen. Jeg er sådan on/off hjemme hos mine forældre når jeg har brug for ro og kunne slappe helt af.

Jeg tog endelig en god beslutning om at komme på medicin mod min depression. Det er et valg jeg skulle have taget for længe siden, da jeg fik det tilbudt for første gang. Jeg fik af vide, jeg ville være meget langt nede i ekstrem lang tid hvis jeg ikke tog i mod medicinen, der var snart ingen vej uden om. Jeg takkede ja, og den dag i dag fortryder jeg, at jeg først sagde ja nu. Det har allerede hjulpet mig så meget. Dermed starter jeg også på arbejde igen om 10 dage, efter jeg har gået fuldtidssygemeldt i snart ét år. Det bliver så godt at komme i gang igen og kunne overskue en helt normal hverdag igen.

I december måned var jeg også på en spændende tur til København, hvor jeg skulle optage til et nyt tv program. Det var en virkelig god dag, men også fyldt med udfordringer da jeg ikke er vant til at stå foran et kamera. Jeg må ikke fortælle meget mere, men det bliver sendt i slutningen af januar måned, hvor jeg nok skal opdatere jer når det kommer. Jeg håber selvfølgelig i har lyst til at se med.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar