Nyt tv-program

21. januar 2018

I december måned var jeg på tur til København, for at optage til et program. Et program der skal lære børn hvor galt man kan komme afsted på nettet, når de ikke tænker over hvad de skriver inden de sender det videre ud på de sociale medier, og at der faktisk sidder rigtige mennesker bag skærmen med følelser. Det er blevet rigtig godt, og programmet er målrettet til børn, men derfor vil det betyde rigtig meget for mig, hvis I har lyst til at gå ind og se det, måske lærer jeres børn om adfærden på de sociale medier og se hvordan børn tænker i dag.

Det var en meget spændende og udfordrende dag, og jeg synes der er kommet et fantastisk program ud af det.

Hvis i vil bruge 15 min. på at se det korte program kan i trykke  her. 

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Nadja 6. oktober 2018 at 10:03

  Hej Julie! Jeg vil rigtigt gerne se programmet, men kan ikke få linket til at virke. Ved du hvad programmet hedder, så jeg evt. kan finde det på DR’s app? 😊

  • juliekvelland
   Svar juliekvelland 16. oktober 2018 at 2:15

   Hej Nadia! Programmet hedder “For grim til kærlighed”

  Skriv kommentar