Nyt tv-program

21. januar 2018

I december måned var jeg på tur til København, for at optage til et program. Et program der skal lære børn hvor galt man kan komme afsted på nettet, når de ikke tænker over hvad de skriver inden de sender det videre ud på de sociale medier, og at der faktisk sidder rigtige mennesker bag skærmen med følelser. Det er blevet rigtig godt, og programmet er målrettet til børn, men derfor vil det betyde rigtig meget for mig, hvis I har lyst til at gå ind og se det, måske lærer jeres børn om adfærden på de sociale medier og se hvordan børn tænker i dag.

Det var en meget spændende og udfordrende dag, og jeg synes der er kommet et fantastisk program ud af det.

Hvis i vil bruge 15 min. på at se det korte program kan i trykke  her. 

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar