En svaghed for psytrance

14. februar 2018

Rigtig mange bliver overrasket når jeg siger jeg er til psytrance, hardstyle, tramp, dak – alt det elektroniske musik med højt tempo, spontane lyde og hårde beats. Det er noget jeg kan slappe af til, sidde i min helt egen verden, koble af og nyde musikken i ørerne. Jeg ved ikke om jeg måske bare ligner en type der er til en helt anden stil, siden det kommer bag på folk.

Da jeg ret tit går i byen, elsker jeg også når der bliver spillet sådan noget, og jeg havde engang en lidt sjov hændelse. Da en af mine venner er dj på et af de steder jeg kommer meget, går jeg op til ham ved dj pulten sidst på natten og spørger om han ikke godt vil spille lidt dak inden de lukker, for han havde stort set ikke spillet noget hele natten. Han kigger overrasket på mig og siger “Det var nok det sidste jeg troede, der ville komme ud af din mund. Jeg troede kun du hørte sådan noget stille og roligt musik.”  Der måtte jeg nok kigge lidt mærkeligt tilbage, for den udtalelse kom lidt bag på mig. Når jeg til tider er en stille pige og lidt indadvendt betyder det oftest at folk har fordomme om at jeg aldrig gør noget vildt, aldrig råber højt, aldrig flipper fuldstændig ud, aldrig giver den fuld gas til fester osv. Men det er lige præcis det jeg gør! Jeg har et vildt temperament, som ofte går ud over mine veninder, hvor jeg kommer til at blive meget sur over noget jeg slet ikke burde og overfuser dem uden grund. De ved heldigvis jeg ikke mener det på den måde. Jeg går i byen ret ofte, danser og opfører mig som alle andre både med og uden alkohol indenbors. Derfor irriterer det mig, at jeg bliver stemplet som den kedelige og stille pige blandt dem som ikke kender mig super godt – for det er jeg bestemt ikke. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om min personlighed, som er en altoverskyggende modsætning til hvad de fleste tror – det kan i læse lige her. 

Jeg var til et psytrance event i Silkeborg med to veninder, som var en virkelig fed aften! En aften kun med psytrance, UV maling, fantastisk stemning og så søde mennesker over det hele uden fordomme. Det var en uforglemmelig oplevelse, og noget jeg helt klart vil gøre igen.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar