Forandring fryder

15. februar 2018

Der skulle ske noget nyt. Det var så lang tid siden jeg havde gjort noget godt for mig selv, og det er tiltrængt i denne periode, hvor det hele ikke går så skide godt. Så jeg tog en veninde under armen og så gik vi ned og fik lavet dutch braids – og jeg er simpelthen SÅ glad for resultatet! Det er første gang jeg har forsøgt mig med denne frisure og det er virkelig mærkeligt at have så langt hår lige pludselig. Jeg har bare været vant til mit korte, knækkede hår som langt fra er sundt at kigge på. Lige nu har jeg selv blåt hår, og da der skulle extensions i, var jeg lidt i tvivl om jeg bare skulle køre den blå hele vejen, eller om jeg skulle kombinere med en anden farve. Frisøren var ikke i tvivl, og sagde med det samme at jeg skulle have grå i, det ville blive så flot! Jeg stolte på hende, selvom jeg havde lidt svært ved at forestille mig resultatet med grå.

Det blev simpelthen ud over alt forventning, det grå matchede så godt til det blå, fordi der var lidt grå nuancer i mit eget, da jeg ikke bare har én blå farve i, jeg har 120 nuancer mindst, fordi der er så meget farve oven i hinanden efterhånden. Hun var simpelthen så skøn hende der lavede mine fletninger, og hun var så god til sit arbejde. Jeg vil helt klart komme tilbage – måske med nye idéer, så der kan ske flere forandringer med mit hår løbende, i stedet for de samme kedelige hverdags frisurer.

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Mitzi 30. september 2018 at 15:08

    Flot, flot.

  • Skriv kommentar