Et kæmpe nederlag

13. marts 2018

Jeg har været igennem en temmelig turbulent tid her på det sidste, hvor jeg virkelig har kæmpet for at holde mig oppe. Det gik selvfølgelig ud over mit arbejde (igen igen), hvilket gav mig usandsynligt meget dårlig samvittighed, og mine tanker kørte uafbrudt på at jeg heller ikke var god nok til noget som helst, når jeg ikke engang kan passe mit arbejde. Det gjorde ikke ligefrem situationen bedre at jeg brugte alle mine kræfter på det. Hver morgen jeg skulle have været afsted på arbejde, måtte jeg gang på gang sidde med største klump i halsen og ondt i maven, fordi jeg måtte melde mig syg. Jeg havde det ikke godt med det, men det var sådan det måtte være, jeg havde simpelthen ikke kræfter til at komme afsted og en psyke til at sidde ude på en arbejdsplads med en koncentration lig 0.

Jeg var godt klar over den snart ikke gik længere. Jeg havde en utrolig forstående arbejdsplads, som ville gøre alt for at jeg kom tilbage og fik det bedre, men der var nu gået over et år, med sygemelding og nogle uger med meget ustabil fremmøde efter jeg startede op igen d. 15. januar ’18. Jeg gik egentlig bare og ventet på at de ville sige stop. Jeg var jo blot elev, og de kunne ikke blive ved med at holde pladsen hen, når de har brug for arbejdskraft.

Jeg blev indkaldt til møde for små 14 dage siden, hvor vi blev enige om at det var bedst jeg stoppede, både så jeg ikke længere havde det pres på skulderne hver dag, og jeg kunne fokusere på at få det bedre. Samtidig kunne de ligesom også komme videre og få en ny elev. Det var egentlig helt okay, og inderst inde var det også det jeg ønskede der skulle ske. Det blev heldigvis en gensidig opsigelse, som betyder jeg til enhver tid kan genoptage en anden elevplads, hvor jeg så ikke skal være der i to år. Jeg har det til gode, som jeg nåede at gennemføre hos dem.

Selvom det helt sikkert var det bedste for mig, er det stadig et kæmpe nederlag, som jeg har svært ved at acceptere. Det er hårdt at sige farvel til ens uddannelse, som jeg bare gerne ville kunne gennemføre. Det er hårdt at sige farvel til en god arbejdsplads, hvor jeg har været virkelig glad for at være, og hvor de har gjort meget for at hjælpe mig.

 

//♥Peace Out♥//

 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Markus Lund 17. september 2018 at 19:36

    Altid ærgerligt at smage støvlen. Hvordan går det i dag? Har du fundet nyt arbejde igen?

  • Skriv kommentar