Nye klør #sponsoreret

9. marts 2018

Jeg har for en gangs skyld fået lavet negle igen. Det er så lang tid siden jeg har haft kunstige negle på, fordi jeg ikke har kunne arbejde med dem, mens jeg sad på kontor. Det var et ret træls tastatur som gjorde de næsten sad fast. Men det er intet problem nu, da der er sket nogle ændringer som i vil få meget mere af vide om snart.

Søde Ann fra Manails Randers (sponsoreret) har lavet de flotteste glimmernegle på mig. Hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde og har et så lækkert neglestudie. Jeg synes i skal gå ind og tjekke hendes Facebookside og Instagram. 

Jeg har før fået lavet negle hos hende for nogle år siden inden jeg fik det arbejde jeg gjorde, og jeg vil helt klart anbefale hende. Jeg har været så glad for mine negle lavet hos hende.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar