10 ting jeg ikke kan leve uden

26. maj 2018

Vi har allesammen nogle ting vi bare ikke kan leve uden. Ting der altid er i tasken, lige ved hånden eller altid bare følger en. Det har jeg selvfølgelig også, og det får i et indblik i nu.

1. Læbepomade. Absolut afhængig, og det skal helst være Mentholatum der svier. Det er virkelig det bedste for så ved jeg det virker.

2. Håndcreme. Jeg har konstant tøre hænder og jeg forstår det virkelig ikke.. Mine veninder er begyndt og have håndcreme i deres biler og tasker fordi de VED jeg med garanti spørger om de har en håndcreme. (Jeg lærer aldrig og tage en med selv)

3 Mælk! Jeg drikker så meget mælk, og folk kommenterer altid på det, fordi det er åbenbart virkelig meget.. Drikker snildt 2 liter mælk om dagen og gerne mere hvis jeg ikke behersker mig. Jeg køber sådan ca. 3 liter mælk hver anden dag, og ja.. jeg bor ene og alene.

4. Min telefon. Det er ikke det sædvanlige FOMO fænomen der spiller ind her.. Jeg er bare rigtig glad for at kunne komme i kontakt med venner og veninder ret hurtigt og nemt. Og det har jeg ofte behov for.

5. Hårelastikker og hårnåle. Jeg går oftest med mit hår opsat, da det der er meget slidt og ødelagt og se på ellers. Det kræver en masse hårnåle med alle mine fimrehår jeg har fået efter det er blevet ødelagt.

6. Ost. Jeg elsker virkelig ost! Alle former for ost. Næsten.. Dog ikke mug ost, der sætter jeg grænsen. Kan spise ost til næsten alt..

7. Katte. Jeg eeeeelsker katte. De er simpelthen så dejlige, kærlige og loyale. Jeg vil heller aldrig nogensinde undvære mine egne katte, Boris og Saga, for noget som helst.

8. Min seng. Jeg sover ekstremt meget og har et kæmpe sovehjerte. Jeg kan snildt tage 15 timer i streg og skal helst have de 10-12 timers søvn før jeg fungerer.

9. Venner og familie. Jeg er en enorm tryghedsnarkoman, og jeg har næsten altid brug for at vide og mærke at folk er omkring mig. Jeg er bange for at være og blive alene. Derfor er mine venner og familie afgørende for at jeg har lyst til at stå op om morgenen og få noget ud af dagen.

10. Sko. Det er dog ikke mit eget valg at være afhængig af dem, men da jeg har mistet mine trædepuder efter operationer i fødderne, kan jeg slet ikke gå uden sko. Derfor er jeg tvunget til at gå med klipklappere indendøre og når jeg besøger nogen for første gang, er jeg altid nødt til at spørge på forhånd om jeg må have sko på indenfor eller om jeg skal tage et par klipklappere med. Det er faktisk en kæmpe belastning.

Boris til venstre, Saga til højre. De to væsner der betyder mere eller mindre alt for mig til hverdag!

//♥ Peace Out ♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar