En ny operation lige om hjørnet!

4. maj 2018

Det er lang tid siden. Også alt for lang tid siden. Jeg har simpelthen ikke haft overskud til at holde gang i bloggen den seneste tid, men er det ved at være tid igen. Der er sket rigtig mange ting siden sidst, og det skal i nok få indblik i på et tidspunkt.

Til at starte med vil jeg blot fortælle at den 22. maj skal jeg igen under kniven, og jeg er SÅ spændt og glæder mig rigtig meget. Det er stort set det samme jeg skal igennem igen med ryggen, hvor der simpelthen bliver skåret fedt af. Jeg håber virkelig de kan få taget en del, så der snart ikke vil være noget tilbage.

Disse operationer betyder så meget for mig, at det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg har besluttet mig for at selvom jeg ikke har det skide godt psykisk vil jeg få foretaget de operationer jeg kan, mens jeg går sygemeldt. Det tager bestemt hårdt på psyken og være igennem sådan en omgang, det fandt jeg i hvert fald ud af sidste gang, hvor jeg kunne mærke efterfølgende, at det havde jeg simpelthen ikke været klar til. Der var jeg heller ikke på noget medicin, og jeg gik hverken til samtaler ved psykolog eller psykiater. Så det var bare at gå rundt med mit tankemylder helt alene, og det var endnu hårdere da jeg efter operationen følte mig endnu mere magtesløs, havde smerter og lå alene på sygehuset i én hel uge. Der gik tilmed infektion i det og jeg havde så meget bøvl med drænene jeg havde i. Det tog rigtig hårdt på mig.

Jeg går stærkt ud fra, at det ikke bliver det samme denne gang. Jeg har det allerede meget bedre efter jeg er kommet på medicin, og jeg hviler så meget mere i mig selv. Så jeg glæder mig bare til det er overstået og jeg kan komme videre med endnu en operation. Hvis i husker fra sidste gang, blev der taget fedt fra den øverste del af ryggen. De vil fortsætte i den midterste del af ryggen denne gang, så det kan blive mere jævnt. Lige nu føler jeg det ligner jeg går rundt med en badering, og er super ked af hvordan det ser ud lige nu, på trods af det øverste resultat blev virkelig godt! Så det bliver simpelthen så godt og få det næste fjernet.

Her kan i se “baderingsformen” på ryggen. Den øverste del der er taget, som er blevet en del mindre. Den øverste del var større end den anden før den sidste operation.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Barbara 4. maj 2018 at 13:45

  Jeg ønsker dig virkelig alt held med operationen og håber at det går meget bedre denne gang. Jeg kan godt forstå at det er hårdt for dig både fysisk og psykisk. Det er ikke let det kan jeg godt forstå selvom jeg aldrig kan sætte mig helt ind i din situation. Jeg ønsker alt det bedste! Hold modet oppe!

  • Julie Kvelland
   Svar Julie Kvelland 4. maj 2018 at 17:44

   Tusind tak for de fine ord! ❤️

 • Svar Nanna 4. maj 2018 at 17:09

  Hej Julie.
  Jeg håber du får ligeså stor glæde af din næste operation, som du havde af din første operation i ryggen, det lød hvertfald til at du har været glad for den første operation til trods for at det har været hårdt for psyken. Er der planer om yderligere operationer end at fjerne det fedt du har på ryggen? og ved lægerne om der er en risko for at fedtet kommer tilbage igen ift. den sygdom du har.
  Mvh. Nanna

  • Julie Kvelland
   Svar Julie Kvelland 4. maj 2018 at 17:46

   Hej Nanna!
   Der er desværre stor risiko for at fedtet kommer tilbage efter operationerne, men vi håber selvfølgelig for alt i verden at det bliver væk. Jeg skal også igennem andre operationer og fjernet alt det der ser unormalt ud.. Altså halsen, overarme, mave osv. 😊

  Skriv kommentar