Jagten på det umulige

16. maj 2018

Jeg har valgt at skrive dette indlæg, for at give endnu en ærlig side af mig. Jeg er kendt for at være hudløs ærlig, og det vil jeg blive ved med. Jeg kalder det “Jagten på det umulige,” fordi jeg føler det er en lang og næsten umulig rejse jeg skal ud på. Det handler om at finde kærligheden, hvor jeg skal prøve helt nye grænser og tiltag af.

Jeg er en pige på 21 år, der aldrig nogensinde har prøvet at kysse en fyr, gå på date eller have en kæreste. Det er noget der betyder utroligt meget for mig, og noget som fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg har aldrig før følt den gengældte kærlighed, jeg måske nogen gange har følt over for en fyr, og man kan godt sige jeg har været ulykkelig forelsket. Det er noget jeg aldrig turde og gøre noget ved, fordi jeg er bange for afvisning. Følelsen af at blive udstødt vil for altid ligge i mig, og det er virkelig svært. Jeg er sikker på at nogen fyr aldrig nogensinde vil komme til at elske mig for den jeg er. Det er en hård tanke at gå rundt med, men det er realiteten. Jeg vil langt hellere gå og være ulykkelig forelsket og gå og kigge efter én der måske slet ikke ved jeg eksisterer, end jeg vil være ærlig over for personen.

På den front har jeg igen kunne mærke at jeg er anderledes. Ved siden af mine veninder som har kærester, et helt andet liv end mig og måske en begyndelse på en lille familie. Der kan jeg se jeg er langt fra det sted i mit liv, fordi jeg er bange, utryg og usikker på det kærlighedsliv jeg aldrig har haft. Mine veninder fortæller ofte rigtig mange ting de oplever i deres forhold, både på godt og ondt, og det giver mig en følelse af at jeg mangler nogle ting. Et behov som jeg ikke kan få opfyldt gennem mine veninder. De er der pludselig heller ikke så meget mere for mig, fordi de har stiftet “familie”.

Det er nok også grunden til jeg er ufattelig dårlig til at modtage komplimenter. Når der endelig er en fyr der giver mig et kompliment bliver jeg usikker og tænker, at det siger han bare for sjov, for det kan ikke passe. Jeg har svært ved at se tingene selv, og tror ikke helt på det.

Jeg skal finde starten til et helt nyt liv. Jagten på et kærlighedsliv. Og alligevel ikke helt en jagt, for selvfølgelig vil der ikke komme noget godt ud af det, hvis jeg bare direkte jagter det med det samme, og forventer at finde en sød kæreste inden for den første måned. Jeg skal til at finde optakten, og afprøve en helt masse nye ting, som bliver nyt, spændende og udfordrende.

Som optakt til det hele skal jeg til at kæmpe både med og mod mig selv. Som starten på det hele skal jeg igennem en større operation, hvor jeg skal have fjernet fedt på ryggen. Det vil give mig ny og bedre selvtillid til at starte med. Jeg skal blive bedre til at gøre nogle ting for mig selv, som er gode, hyggelige og noget jeg bliver glad for, så jeg måske lærer at elske mig selv lidt mere. Der er ikke nogen der kan elske mig, hvis jeg ikke elsker mig selv. Jeg skal forberede mig mentalt, idet det er meget grænseoverskridende for mig at skulle springe ud i det. Jeg skal afprøve grænser, prøve at tage på date, og udfordre mig selv til det yderste. Nu skal der ske noget. Og til sidst skal jeg helt sikkert være meget mere åben over for fyrer, deres komplimenter og tro på at nogen gerne vil have mig.

For at det ikke skal være løgn prøvede én af mine rigtig gode veninder at finde mig ét date igennem nogle grupper på Facebook. Her kan i se opslaget, og der kom nogle fine kommentarer ud af det. Der kom dog ikke én date ud af det, men det var alligevel et kæmpe spring og tage for mig at prøve dette.

 

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar