Akut operation

13. juli 2018

I går var jeg under kniven igen. Der er gået lige knap 2 måneder siden sidste operation, og jeg har været igennem en noget turbulent tid siden. Kaos, komplikationer, stress og angst.

En operation der langt fra var meningen. Der skulle rettes op på de ting der var gået galt siden sidste operation. Jeg har gået rundt med et kæmpe åben sår fra nakken ned til lænden. Det ville ikke gro sammen.

Først fik jeg lagt dræn i igen nogle uger efter de første var taget ud. Det var forfærdeligt og smertefuldt og få lagt sådan et. Det glemmer jeg aldrig. Men det hjalp, og der kom en masse væske ud. Det blev taget ud igen da det ikke producerede mere væske.

Efter lang tid hvor det blev ved med at sive med væske omme fra ryggen efter drænet var kommet ud, valgte de at lægge vac på mig. Vacuum, som er nogle svampe der ligges ned i såret og suger væske og hjælper med at fremme helingen. Det tog utroligt hårdt på mig, hele min hverdag blev hæmmet af det vac. Det var en maskine jeg rendte rundt med som larmede og var ufatteligt tung. Efter et par dage begyndte det også at lugte, hvor det trængte til at blive skiftet, men sygehuset ville kun skifte det to gange om ugen. Jeg kørte i rutefart til og fra sygehuset, fordi der ikke var andet end problemer med maskinen.

Kirurgen indså at han måtte have mig i narkose igen, for at der kunne blive rettet op det hele. For at det ville kunne hele ordentligt sammen igen. Det blev så i går. En forholdsvis hurtig operation. Der var to forskellige ting operationen kunne ende ud i. Hvis han kunne rense ordentligt op uden at åbne mig mere, ville jeg bare få dræn i, og han vil sy mig sammen igen. Hvis han var nødsaget til at åbne mig mere op skulle jeg have vac i igen, men det betød også jeg så skulle i narkose flere gange, for at få skiftet vac, da det ville gøre for ondt ellers når det var så stort og dybt.

Jeg vågnede heldigvis op med dræn i, og så er jeg blevet syet sammen igen. Det var det jeg selvfølgelig helst ville og håbede på ville ske. Jeg vågnede ret hurtigt efter narkosen og var utroligt klar i hovedet. Jeg kom allerede hjem igen i går aftes. Jeg har det godt, og håber for alt i verden det bare går fremad nu. Jeg skal forholde mig i ro, i lang tid nu, og det forsøger jeg. Jeg er utroligt dårligt til at ligge stille en hel dag. Men hvis det her skal lykkes, bliver jeg nødt til at tage mig sammen.

Jeg har heldigvis mine to dejlige katte der holder mig oppe så længe jeg bare ligger herhjemme og nogle skønne veninder og forældre der kommer og besøger mig.

//♥ Peace Out ♥//

Relaterede Indlæg

9 Kommentarer

 • Svar Mette Clemensen 15. juli 2018 at 11:55

  Stakkels. Håber på det bedste for dig. Knus og positive tanker til dig. KH Mette

 • Svar Karin 23. august 2018 at 17:05

  Jeg håber for dig at du kommer helskindet igennem med de operationer. Det lyder ikke rart. Jeg har stor medfølelse med dig.
  Vi ved alt om sygdom her i vores lille familie og ved hvad det kan gøre ved en. Jeg lider af Parkinson og mine to sønner er begge skizofrene. Det er to alvorlige diagnoser som har stor indflydelse på ens livskvalitet. Jeg synes det er ret modigt af dig at gå på TV og jeg glæder mig til at se programmet. Kærligst Karin

 • Svar Mulen 28. august 2018 at 19:43

  Hej, jeg snakkede med et par kammerater om dig da vi så programmet og vi har så meget ondt af dig. Men noget der undrede os var at når man nu har så stort et problem med at ens fedt sætter sig på meget få steder, ville det så ikke være en mulighed at træne/spise så sundt at ens fedt procent kommer ned på godt under 10% ? altså selvfølgelig kan det hele ikke ændres men f.eks hagen ville da mindskes meget?
  Håber du finder kærligheden 🙂

  • Svar Camilla 10. september 2018 at 20:03

   Jeg synes din kommentar er meget upassende.
   Julie lider af sjælden sygdom, og så føler du dig berettiget til at komme med et så banalt forslag?
   Jeg tænker ikke, at det er helt så simpelt….

   • Svar Mulen 30. september 2018 at 17:23

    Vi spørger fordi vi oprigtigt havde den diskussion i blandt os. Jeg synes bestemt ikke min besked viser at vi skulle have noget imod hende eller at vi griner af hende eller ellers giver anledning til at noget skulle være upassende.
    Faktisk vil jeg mene det er mere upassende at du svarer (uden at svare) på vegne af Julie. Hun er en moden pige som selv kan gøre det hvis hun ønsker.

 • Svar Emilia Bentzen 11. september 2018 at 11:33

  Vidunderlige, fantastiske, kloge Julie! Du nævner i dokumentaren at fedtet placeret omkring din hals og din mave, er det som generer dig mest. Hvad er årsagen til at dette ikke forsøges opereres væk, når du undergår operation for ryggen? Er det for risikofyldt? Jeg ønsker dig alt det bedste af det bedste, og den lykkeligste fremtid og tilværelse overhovedet, med ALT du bare drømmer om.

 • Svar Helle Braarup 11. september 2018 at 18:46

  Kære Julie.
  Først og fremmest er det første gang jeg ser en udsendelse med dig idag og i det hele taget hører om dig. Jeg blev så personligt ramt af din historie og det afsnit jeg så.
  Først vil jeg godt sige til dig, at jeg synes du er utrolig sej. Jeg så godt, hvor lidt du troede på dig selv i afsnittet og tro mig jeg har selv været der.. jeg fejler ikke det samme som dig, slet ikke… men jeg er nyretranplanteret for 2.gang og har det heldigvis godt idag. Jeg blev syg som teenager og startede ud med noget medicin, som gav nøjagtigt samme bivirkninger som du har af din sygdo.m idag. Jeg havde det ikke i samme grad som du har, men tro mig, jeg havde samme tanker om mig selv, som du har. Jeg blev dog ikke fotograferet, men blev peget af og spurgt om jeg ikke havde en voldsom fåresyge. Jeg gik i ventekjole som 15 årig for, at have plads til min mave og “tyrenakke”.. så derfor Julie blev jeg ramt. Jeg blev også ramt og flov over folk manglende pli, opførsel et .
  Julie, du er en rigtig smuk pige og så er du altså sej. Det er vildt sejt, at du deler dit liv og sårbarhed med alle os andre. Godt du er så stædig… jeg ønsker dig ALT det bedste herfra og må der inden længe findes noget der kan hjælpe dig…. bedste hilsner Helle Braarup

 • Svar Line 16. september 2018 at 21:00

  @Mulle, det er ikke sundt for kvinder at have en fedtprocent på 10. Det vil bl.a. betyde, at menstruationen ophører, og det er et tegn fra kroppen på, at den ikke har det godt. Kvinder bør have en fedtprocent på 25-30. Men Julie og hendes veninder ville nok have gavn af færre energidrikke og sodavand sådan ud fra en almindelig sundhedsbetragtning.

  • Svar Mulen 30. september 2018 at 17:26

   Okay tak for et brugbart svar 🙂
   Grunden til vores debat og spørgsmål er jo at vi har set tynde piger/trænede have meget lav fedtprocent og netop for at bekæmpe “fedt problemet” at det kunne være et redskab for at mindske depoterne.
   Men håber at Julie finder en sød fyr.

  Skriv kommentar