For grim til kærlighed?

28. august 2018

NEJ, jeg er ikke for grim til kærlighed.

Mange af jer har nok set første afsnit af min lille dokumentar føljeton, ellers kan i se den lige her. Jeg har fået rigtig mange henvendelser som omhandler titlen.

“Dårlig titel”

“Du er bestemt ikke for grim til kærlighed!”

“Usmagelig titel, du er jo smuk!”

“Kan bestemt ikke klare den titel for i mine øjne er du slet ikke grim!”

“Åndssvag titel!”

Og MANGE flere. Og ja, titlen er hård, men det er der en grund til. Jeg var selv ked af titlen i starten. Den har fået det “usmagelige” navn, fordi den skal provokere. Og det gør den!

I takt med at titlen er hård og lige på, så kan jeg også godt være ærlig at sige, at det har været en sindssyg hård oplevelse at blive fulgt på godt og ondt i mange måneder. Det har bestemt ikke været en dans på røde roser, det har krævet blod, sved og tårer. Mange tror det bare er sjov og ballade at optage et tv program, men det er det bestemt ikke, når der er tale om en dokumentar der er rørende, autentisk og af ægte karakter.

Når det så er sagt, er jeg mere end taknemmelig for alle jeres henvendelser! TAK af hjertet ♥ I er simpelthen så søde, og jeg bestræber mig efter at få svaret alle, men jeg læser alt hvad i skriver.

 

//♥ Peace Out ♥//

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Torben 29. august 2018 at 11:29

  Hej Julie,

  Du er bestemt ikke for grim til kærlighed! Jeg tænkte lige jeg ville gentage dette budskab, da titlen på programmet godt nok er nedern! Du er dejlig og smuk!

 • Svar Nikki Lund 29. august 2018 at 21:58

  Du er simpelthen så sej! Jeg så det første afsnit her den anden dag og jeg kunne godt forestille mig, det må være ret svært med et kamerahold i røven hele tiden. Fx når du har skulle snakke om dit crush på din kammerat mv., det må have været virkelig grænseoverskridende!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Anne 30. august 2018 at 9:07

  Tak for, at du deler din historie med Danmark. Du er for sej! Held og lykke med kærligheden 🌼

 • Svar Danny Lucas 2. september 2018 at 7:17

  Kæææft. Sad med skålen med weekemdslikken. Den røg sgu hurtigt galt i halsen da, 🤤

 • Svar Morten 4. september 2018 at 22:42

  Synes at du er super sej og en stor inspiration for alle os andre som også prøver at finde kærligheden.
  Mvh. Morten

 • Svar Emilie 5. september 2018 at 15:32

  Kære Julie.

  Jeg har set de to programmer på DR om dig og dit kærlighedsliv. Jeg tror, jeg taler for mange, når jeg siger, at du rammer lige ned i noget i alle vores hjerter. Forskellen på os og dig er dog bare, at du italesætter det og formår at skabe dig selv et godt liv på trods af dine udfordringer. Udfordringer, som du jo på ingen måde selv er skyld i, og som derfor ikke burde hæmme dig og dit ønske om at finde kærligheden. For selvom vi andre ikke har din sygdom, og selvfølgelig ikke kan sætte os i dit sted, har vi andre også nogle af de samme tanker som dig. At vi ikke er gode nok, at vi ikke finder kærligheden og at vi også er for grimme til kærligheden. Men du er ikke for grim til kærlighed. For du er en skøn person, med en skøn og smittende positiv indstilling. Det bånd, du har til dine veninder er også helt unikt, og hvis du kan skabe det, kan du skabe alt, hvad du vil i denne verden. Du er virkelig en person, der forstår at gå forrest. Du er sej og du skal ikke lade andre stoppe dig på din vej mod dine drømme.

  Det her blev en længere besked, end jeg lige havde regnet med. Men din historie er bare helt unik, og du er så mega sej, at du bare fortjener et kæmpe High five og god energi din vej. Du kan, ligesom alle andre, nå dine drømme! Måske føler du, at du skal kæmpe lidt mere for dem, men til gengæld føles det ekstra godt, når du når dem. For det gør du!

  Alt godt din vej og held og lykke med kærligheden 🙂

 • Skriv kommentar