For grim til kærlighed?

28. august 2018

NEJ, jeg er ikke for grim til kærlighed.

Mange af jer har nok set første afsnit af min lille dokumentar føljeton, ellers kan i se den lige her. Jeg har fået rigtig mange henvendelser som omhandler titlen.

“Dårlig titel”

“Du er bestemt ikke for grim til kærlighed!”

“Usmagelig titel, du er jo smuk!”

“Kan bestemt ikke klare den titel for i mine øjne er du slet ikke grim!”

“Åndssvag titel!”

Og MANGE flere. Og ja, titlen er hård, men det er der en grund til. Jeg var selv ked af titlen i starten. Den har fået det “usmagelige” navn, fordi den skal provokere. Og det gør den!

I takt med at titlen er hård og lige på, så kan jeg også godt være ærlig at sige, at det har været en sindssyg hård oplevelse at blive fulgt på godt og ondt i mange måneder. Det har bestemt ikke været en dans på røde roser, det har krævet blod, sved og tårer. Mange tror det bare er sjov og ballade at optage et tv program, men det er det bestemt ikke, når der er tale om en dokumentar der er rørende, autentisk og af ægte karakter.

Når det så er sagt, er jeg mere end taknemmelig for alle jeres henvendelser! TAK af hjertet ♥ I er simpelthen så søde, og jeg bestræber mig efter at få svaret alle, men jeg læser alt hvad i skriver.

 

//♥ Peace Out ♥//

Relaterede Indlæg

13 Kommentarer

 • Svar Torben 29. august 2018 at 11:29

  Hej Julie,

  Du er bestemt ikke for grim til kærlighed! Jeg tænkte lige jeg ville gentage dette budskab, da titlen på programmet godt nok er nedern! Du er dejlig og smuk!

 • Svar Nikki Lund 29. august 2018 at 21:58

  Du er simpelthen så sej! Jeg så det første afsnit her den anden dag og jeg kunne godt forestille mig, det må være ret svært med et kamerahold i røven hele tiden. Fx når du har skulle snakke om dit crush på din kammerat mv., det må have været virkelig grænseoverskridende!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Anne 30. august 2018 at 9:07

  Tak for, at du deler din historie med Danmark. Du er for sej! Held og lykke med kærligheden 🌼

 • Svar Danny Lucas 2. september 2018 at 7:17

  Kæææft. Sad med skålen med weekemdslikken. Den røg sgu hurtigt galt i halsen da, 🤤

 • Svar Morten 4. september 2018 at 22:42

  Synes at du er super sej og en stor inspiration for alle os andre som også prøver at finde kærligheden.
  Mvh. Morten

 • Svar Emilie 5. september 2018 at 15:32

  Kære Julie.

  Jeg har set de to programmer på DR om dig og dit kærlighedsliv. Jeg tror, jeg taler for mange, når jeg siger, at du rammer lige ned i noget i alle vores hjerter. Forskellen på os og dig er dog bare, at du italesætter det og formår at skabe dig selv et godt liv på trods af dine udfordringer. Udfordringer, som du jo på ingen måde selv er skyld i, og som derfor ikke burde hæmme dig og dit ønske om at finde kærligheden. For selvom vi andre ikke har din sygdom, og selvfølgelig ikke kan sætte os i dit sted, har vi andre også nogle af de samme tanker som dig. At vi ikke er gode nok, at vi ikke finder kærligheden og at vi også er for grimme til kærligheden. Men du er ikke for grim til kærlighed. For du er en skøn person, med en skøn og smittende positiv indstilling. Det bånd, du har til dine veninder er også helt unikt, og hvis du kan skabe det, kan du skabe alt, hvad du vil i denne verden. Du er virkelig en person, der forstår at gå forrest. Du er sej og du skal ikke lade andre stoppe dig på din vej mod dine drømme.

  Det her blev en længere besked, end jeg lige havde regnet med. Men din historie er bare helt unik, og du er så mega sej, at du bare fortjener et kæmpe High five og god energi din vej. Du kan, ligesom alle andre, nå dine drømme! Måske føler du, at du skal kæmpe lidt mere for dem, men til gengæld føles det ekstra godt, når du når dem. For det gør du!

  Alt godt din vej og held og lykke med kærligheden 🙂

 • Svar Kamilla 11. september 2018 at 12:15

  Hej Julie

  Tak for, at du har åbnet op for dit liv. Du har gjort et stort indtryk! Du er smuk på alle tænkelige måder, og med dit mod og din skønne humor er du en stor inspiration. De bedste ønsker fremover!

 • Svar Bolette 16. september 2018 at 18:02

  Kære Julie

  Nu har jeg fulgt dig gennem de fire afsnit af din doku-serie. Det er en fantastisk udvikling, du gennemgår – og det har været stort at få lov at følge med. Dine konklusioner i sidste afsnit omkring personlighed kontra udseende er så vigtige indspark i en til tider ganske overfladisk verden. Danmark er blevet rigere af at du har delt ud af dine oplevelser og refleksioner. Så tusind tak! Du er et meget fint menneske – ikke grim på nogen måde!

  Alt det bedste til dig

 • Svar Monica 16. september 2018 at 20:46

  Kære Julie, TAK for de fire fine programmer. Jeg hepper med! Og gosh nogle skønne veninder du har. I er fanme seje! Knæk & bræk.
  Kh. Monica

 • Svar Casper 17. september 2018 at 14:13

  Super modigt og flot af dig at medvirke i en meget tankevækkende udsendelse.

 • Svar Markus Lund 17. september 2018 at 18:57

  Du er mere modig end mig! <3 Du fortjener om nogen at finde lykken i dit liv, og hils din sjove veninde og sig fra mig, at det er godt, at hun støtter dig og går hele vejen sammen med dig – også når du vakler på usikker grund, men alligevel vandrer fremad, fordi du tror fast på, at du gør det nødvendige. Du er så ubeskriveligt sej, og det varmer virkelig at se, hvor godt et sammenhold, du har med dine venner, for en der selv har svært ved at opsøge andre mennesker og skammer sig grundlæggende over sig selv (jeg tror det kaldes social angst). Alt godt til dig fremover, smukke.

 • Svar Klaus Nielsen 18. september 2018 at 17:47

  Kære Julie,

  Skønhed kommer ikke af udseende, men fra hjertet. Og der må jeg blot sige, at du er et skønt menneske.
  Empatisk, medlevende, modig og engageret.

  Og så må jeg blot tilslutte mig Emilies gode ønsker.

 • Svar Pia Jensen 26. september 2018 at 16:32

  Hej Julie.
  Jeg har set udsendelsen rækken og er helt vild med dit mod og skønne tilgang til livet.
  Det har været så skønt at følge med i din udvikling og det er tydeligt, at der er sket en stor udvikling i løbet af de måneder optagelserne kører.
  Som en halv gammel kone og mor til 4 børn, er det min klare overbevisning, at alle er værd at elske og alle kan bidrage til fælles oplevelser og samværd. Jeg har altid opdraget mine børn til at se igennem de yderste lag og finde ind til skønheden i hvert enkelt menneske. Hos nogle mennesker skal man kikke gennem mange lag for at finde noget fint, det skal man ikke hos dig.
  En ting er sikkert, du er så meget værd at elske. Jeg håber og tror at der venter dig grænseløs stor kærlighed.
  Fortsat held og lykke med liv og kærlighed.
  Mange hilsner, Pia Jensen.

 • Skriv kommentar