Ét år som blogger

26. september 2018

Hvad har jeg lært af at blogge? Der er nu gået et år, og der er sket kæmpe forandringer i mit liv siden jeg startede bloggen op.

Det har været et år fyldt med udfordringer, personlige kampe, psykiske problemer og dårligt selvværd. Der har også været anledning til nogle opture som bl.a. skyldtes jeg har brugt bloggen som talerør om tabuer og ting jeg har haft brug for at komme ud med. Jeg er meget indelukket in real life og fortæller ikke meget om mig selv til andre og heller ikke til fagfolk, som egentlig prøver at hjælpe mig. Det er frygteligt, jeg hader det, men kan simpelthen ikke åbne op. Det har bare givet mig så meget, at starte min blog. I som læsere har nærmest hjulpet mig igennem min krise, givet mig råd med på vejen, været trofaste følgere og bare i har gidet og læse mine indlæg betyder alt! Så ikke mindst tak til jer 🙏

Jeg har lært en masse andre ting ved at være blogger. Alle indlæg skal være velovervejet, velformuleret osv… Men jeg er ekstremt dårlig til at planlægge sådan noget, så når jeg har noget på hjertet, og har brug for at komme ud med noget hurtigt og impulsivt, sker det ret hurtigt uden jeg tænker videre over det. Lidt irriterende faktisk. Vil gerne have at alt er velovervejet, men det bliver det ikke altid 🤦‍♀️ Og så kræver det også bare en del at skrive noget interessant, så det er ikke altid jeg faktisk kan finde energien til det.

Inden jeg kom i fjernsynet og blev en fast del af de sociale medier, så oplevede jeg at folk kom hen til mig på gaden, og spurgte om det ikke var mig der havde en blog. Det måtte jeg jo så svare Ja til, og fik positive ord med på vejen. Det synes jeg var vildt mærkeligt. For mig har det aldrig været en stor ting at have en blog og være “kendt” for det. Men det var bare super rart at blive anerkendt for det man laver.

For mig er min blog mit største talerør, mit bedste værktøj til at hjælpe mig selv, og dermed en af de bedste idéer jeg har ført ud i livet.

Tak fordi I følger med!

//♥Peace Out♥//

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Tina 26. september 2018 at 18:24

  Tillykke med dit første år som blogger:-)
  Du gør det super!

 • Svar Jeanet 16. oktober 2018 at 20:56

  Har lige set dit tv program og du er Dælme sej! Der er godtnok mange ubegavede og ubehøvlede mennesker derude og fyre som aflyser dates/pludselig ikke svarer eller mennesker der tager billeder eller giver idiotiske kommentarer. Bare husk på at du er langt mere værd og du på ingen måde skal spilde din tid på de fjolser. De fortjener ikke på nogen måder dig eller dine tanker – selvom det er svært at skulle blive ved med at ignorere andres opførsel, så siger det mere end dem end om dig. ❤️ Og forresten du har virkelig nogle smukke øjne, bryn og smil! 😊kram herfra

 • Svar Jeanet 16. oktober 2018 at 20:58

  Har lige set dit tv program og du er Dælme sej! Der er godtnok mange ubegavede og ubehøvlede mennesker derude og fyre som aflyser dates/pludselig ikke svarer eller mennesker der tager billeder eller giver idiotiske kommentarer. Bare husk på at du er langt mere værd og du på ingen måde skal spilde din tid på de fjolser. De fortjener ikke på nogen måder dig eller dine tanker – selvom det er svært at skulle blive ved med at ignorere andres opførsel, så siger det mere om dem end om dig. ❤️ Og forresten du har virkelig nogle smukke øjne, bryn og smil! 😊kram herfra

 • Skriv kommentar