Tobias og jeg

5. september 2018

“Hvordan går det med dig og Tobias?”

“Det er dig, der er sammen med Tobias, ikke?”

“Det virker som om dig og Tobias er så glade for hinanden!”

Tobias og jeg er IKKE kærester! I ser også i afsnit to i min dokumentar “For grim til kærlighed,” at han afviser mig og fortæller det ikke er noget han kan give mig. Jeg erkender over for ham, at jeg har haft følelser for ham, da han selv havde regnet det ud.

Hvis i ikke har set afsnittet endnu, så klik her. I ser ikke hele vores møde i programmet. Vi sad der længe. Rigtig længe. Omtrent to timer, fordi jeg ikke kunne få ordene ud af min mund. Og nej, der var altså ikke tavshed fra starten, som det ser ud. Vi snakkede i godt et kvarters tid, og derefter var det tid til, at jeg skulle fortælle, hvad jeg havde på hjertet. Men jeg blev mere og mere stædig (som altid), og nægtede at sige noget 🤦‍♀️ Så der sad vi. Han gjorde alt for at få mig til at sige det, hjalp mig på vej flere gange, men jeg fik det aldrig sagt. Det var ham der lagde ordene i munden på mig, så det blev aldrig nogensinde en sejr for mig at tage den snak med ham.

Men.. Vi blev begge afklarede og det var rart! Jeg blev lettet og jeg skulle ikke længere gå og skjule hvordan jeg havde haft det og i bund og grund også havde det.

Rigtig mange af jer læsere, har også kontaktet mig og været undrende over udfaldet i afsnit to. I havde opfattelsen af, at Tobias var glad for mig, vi var glade for hinanden, men ingen af os turde tage næste skridt. Men sådan har det aldrig været. Det var kun mig der havde lagt noget i det. Vi er dog stadig gode venner og snakker godt sammen.

Og så siger jeg siger det lige igen: Jeg er simpelthen så overvældet over alle jeres søde og opbakkende beskeder der stadig tikker ind dagligt! Jeg kan simpelthen ikke nå at svare jer alle, men jeg læser alt hvad I skriver. Det betyder så meget for mig, og giver mig endnu mere blod på tanden til at kæmpe videre. Så tak! Tusind tak! ❤

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar