Tobias og jeg

5. september 2018

“Hvordan går det med dig og Tobias?”

“Det er dig, der er sammen med Tobias, ikke?”

“Det virker som om dig og Tobias er så glade for hinanden!”

Tobias og jeg er IKKE kærester! I ser også i afsnit to i min dokumentar “For grim til kærlighed,” at han afviser mig og fortæller det ikke er noget han kan give mig. Jeg erkender over for ham, at jeg har haft følelser for ham, da han selv havde regnet det ud.

Hvis i ikke har set afsnittet endnu, så klik her. I ser ikke hele vores møde i programmet. Vi sad der længe. Rigtig længe. Omtrent to timer, fordi jeg ikke kunne få ordene ud af min mund. Og nej, der var altså ikke tavshed fra starten, som det ser ud. Vi snakkede i godt et kvarters tid, og derefter var det tid til, at jeg skulle fortælle, hvad jeg havde på hjertet. Men jeg blev mere og mere stædig (som altid), og nægtede at sige noget 🤦‍♀️ Så der sad vi. Han gjorde alt for at få mig til at sige det, hjalp mig på vej flere gange, men jeg fik det aldrig sagt. Det var ham der lagde ordene i munden på mig, så det blev aldrig nogensinde en sejr for mig at tage den snak med ham.

Men.. Vi blev begge afklarede og det var rart! Jeg blev lettet og jeg skulle ikke længere gå og skjule hvordan jeg havde haft det og i bund og grund også havde det.

Rigtig mange af jer læsere, har også kontaktet mig og været undrende over udfaldet i afsnit to. I havde opfattelsen af, at Tobias var glad for mig, vi var glade for hinanden, men ingen af os turde tage næste skridt. Men sådan har det aldrig været. Det var kun mig der havde lagt noget i det. Vi er dog stadig gode venner og snakker godt sammen.

Og så siger jeg siger det lige igen: Jeg er simpelthen så overvældet over alle jeres søde og opbakkende beskeder der stadig tikker ind dagligt! Jeg kan simpelthen ikke nå at svare jer alle, men jeg læser alt hvad I skriver. Det betyder så meget for mig, og giver mig endnu mere blod på tanden til at kæmpe videre. Så tak! Tusind tak! ❤

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Karina Hedemann 10. september 2018 at 23:16

  Hej Julie Hold kæft hvor er du sej kan se alle skriver det til dig men seriøst det er du virkelig ❤ aldrig har jeg set et menneske med så meget livsmod og kampgjerst som dig 🤩 jeg ønsker dig alt det bedste

 • Svar Line Ingrid Madsen 11. september 2018 at 11:22

  Hej Julie. Hvor er du mega sej at stille op med alle dine tanker og sårbarhed. Synes dog titlen på programmerne er lidt hård. Særligt i betragtning af at du rent faktisk er ret køn (dine øjne fx, wauw!!!) og din personlighed virkelig er herlig… Kæmp videre. Sikker på at en heldig mand, nok skal finde dig en dag. Vh Line

 • Svar Markus Lund 17. september 2018 at 19:42

  Jeg synes Tobias tager det rigtig modent, og han virker som en rigtig rar og fin fyr. Jeg er forbløffet over, hvor flot han klarer det uden at tvivle på din evne til at bevare jeres venskab efterføgende. Det er meget loyalt af ham. Det håber jeg du vil værdsætte i længden. Det er også rigtig befriende at se en mand, som kysser sine venner uden at lægge noget romantisk i det. Det styrker muligheden for at man kan vise kærlighed og omsorg uden bagtanker. Ros til Tobias og ros til dig, for at åbne op for en svær diskussion, som jeg selv har kæmpet med i mine yngre år og forsøgt at undgå for hver en pris, når jeg selv faldt i.

 • Svar sanne 17. september 2018 at 22:22

  Hej Julie. Jeg arbejder sammen med en kvinde på Nørrebro, der har din sygdom. Hun hedder Annette Koch, og er ansat på samuelsgården, rådmandsgade 33, 2200 kbh N.
  Hun er ældre end dig, ca 55 år, og ser fuldstændig ud som dig (selvfølgelig bare ældre).
  Vh Sanne

 • Svar Mette Marie Krarup Bertelsen 19. september 2018 at 14:15

  Du er simpelthen så sej, og enormt inspirerende! Jeg forventer ikke et svar tilbage, men efter at have set dine programmer, fik jeg bare lyst til at skrive det til dig. Stor respekt herfra! Ønsker dig alt det bedste fremover! Venligst Mette Marie

 • Svar Tina 26. september 2018 at 14:44

  Jeg synes du er stærk, at du står frem:-)
  Jeg er selv syg og har en syg datter og det er svært at have et “normalt” liv som syg eller anderledes “normalen”.
  Det er derfor meget positivt at du står frem helt som du er:-)

 • Skriv kommentar