Hvor er mine forældre?

14. oktober 2018

Rigtig mange har spurgt ind til mine forældre. Hvordan er mit forhold til dem, hvorfor er de ikke med i min dokumentar, har jeg ingen kontakt til familien osv osv.

Mine forældre er en kæmpe del af mit liv, de er der for mig, så meget som jeg har brug for, men de har bare valgt fra at være med i dokumentaren. De er ikke komfortable foran et kamera, og ville helst være fri, og det respekterede jeg. Det kom derfor også til at ligne jeg var meget alene på nogle tidspunkter, hvor jeg overhovedet ikke var. Bl.a. da jeg var på sygehuset og skulle opereres. Man ser kun mig, men min mor var der altså også.

Jeg har god kontakt til dem, besøger dem ofte, og ja lige nu bor jeg faktisk hos dem, da jeg har vandskade i min lejlighed. Så jeg HAR altså mine forældre i mit liv. Sågar også alt andet familie, som også støtter og bakker mig op. Hvilket jeg er så utroligt taknemmelig for!

Det blev et kort indlæg, men da jeg ofte stadig får spørgsmålet, måtte jeg bare ud med det. Mine forældre fortjener i hvert fald et kæmpe skulderklap, for hvad de går igennem i forhold til mig.

//❤Peace Out ❤//

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Tina 14. oktober 2018 at 22:22

    Så søde dine forældre ser ud:-)
    Dejligt med familie og opbakning, det har vi alle brug for.
    Jeg forstår godt hvis de ikke ville stille op på tv, jeg ville nok heller ikke, men forstår godt du ville fortælle og vise din side af livet, det er stort:-)
    God efterårsferie hvis du har dette.

  • Skriv kommentar