Min fremtid

19. november 2018

Ærligt.. Jeg har ingen idé om hvad min fremtid skal bringe. Jeg går sygemeldt nu, og der går lidt tid endnu før jeg kan komme videre, da jeg først skal igennem et angsthåndteringskursus og andet relateret.

Når jeg engang er klar igen vil jeg super gerne gøre min uddannelse som kontorassistent færdig. Egentlig mest bare for at gøre den færdig, for det er ikke noget jeg vil erhverve mig med i resten af mit liv. Der sker for lidt.

Lige nu går jeg med skarpe planer om nogle helt andre initiativer. Jeg er så småt i gang med at forberede foredrag, så jeg kan komme ud og forhåbentlig inspirere endnu flere mennesker på tættere hold. Som sædvanligt bliver det bundærligt og jeg kan komme ud og gøre det jeg brænder for.

Jeg går heller ikke og drømmer om noget vildt og voldsomt der skal ske i mit liv. Jeg lyder nok som verdens kedeligste menneske nu, men Ja så er jeg sikkert det 😂 Jeg tager én dag af gangen, får det bedste ud af livet og så lever jeg næsten af at grine. That’s a fact. Eller altså, jeg lever af at grine sammen med andre. Jeg griner ikke alene.. Eller.. Jo nogen gange. For så kommer jeg lige i tanke om noget sjovt 🤷🏼‍♀️

Jeg håber I blev klogere på min fremtid, for det gjorde jeg ikke. I som læsere har spurgt meget ind til hvad jeg drømmer om og hvad jeg ønsker at lave. Og svaret er meget kort. Jeg ved det ikke.

 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

 • Svar Tina 19. november 2018 at 10:11

  At tage en dag af gangen er da et sundt og godt tiltag:-)
  Fordi du er ung behøver du ikke en fast plan for din fremtid.
  Du ved jo ikke hvad din fremtid byder med hensyn til krop, smerte osv.
  Og så kan du heller ikke ligger dig fast på en uddannelses- eller arbejdsplan.
  Men art tage din uddannelse færdigt lyder fornuftigt, du kan vel altid bruge den på en eller anden måde om ikke andet, så som blogger.
  Det lyder spændende med foredrag.
  Jeg har arbejdet på specialskoler og har haft en del med sjældne diagnoser.
  Jeg ved at både lærere og pædagoger på disse skole/uddannelsessteder har brug for at vide lidt mere om hvordan du har det, hvordan du føler, hvordan din skolegang var, hvad de kunne have gjort bedre osv. Du vil her kunne hjælpe mange børn med sjældne diagnoser – både fagligt, mentalt, socialt og følelsesmæssigt.
  Jeg er sikker på, at du nok skal finde en løsning, om ikke andet må du bo hjemme og få hjælp, det er ingen skab hvis I har det godt med hinanden i familien.
  Jeg krydser for du og dine valg hen af vejen:-)

 • Skriv kommentar