Selvmedlidende og opmærksomhedskrævende – NEJ TAK!

8. november 2018

Et lille opråb på Instagram blev taget helt ud af proportioner på 0,5. Det gik hurtigt, alt for hurtigt. Det tog så meget fart, at budskabet blev misforstået så mange gange. Jeg ønsker IKKE medlidenhed, jeg er IKKE opmærksomhedskrævende. Jeg ønsker at sætte fokus på selve den krænkelse, det er at blive taget billeder af i smug og finde sig selv blive gjort til grin på nettet få dage senere. Det har jeg prøvet alt for mange gange. Og jeg håber inderligt ikke, at det vil ske for min værste fjende. Det er frygteligt ubehageligt. Jeg er et menneske der går på gaden som alle andre. Måske ser jeg anderledes ud, men det giver ingen ret til at forevige mit udseende med deres små linser på mobiltelefonen, gøre grin med mig eller lignende. Jeg har kun været vant til det på den negative måde og det sidder desværre fast i mig. Selvfølgelig er jeg et mere kendt ansigt i bybilledet nu efter min dokumentar, blog osv., og det er forståeligt at nogen reagerer på det. Det har jeg heller intet i mod!! Forstå mit budskab ret 🙏🏻

Hvis I har nogle spørgsmål, ønsker at snakke med mig, eller blot få et billede. Så kom hen til mig, snak med mig og jeg tager mig med glæde tid til Jer! ❤

Jeg snakkede med Tv2 Østjylland i går, som bragte et interview med mig på deres Facebookside om hele situationen.

For at følge op på episoden med billedet i toget, så gjorde pigen det ikke i nogen ond mening. Jeg har været i kontakt med hende, mødt hende og delt tanker med hende siden. Det er ikke så meget den hændelse jeg ønsker at sætte fokus på, for den var der intet ondt i, selvom det selvfølgelig var ubehageligt at hun sad og tog billeder af mig i toget. Det er mere hele princippet i at blive fotograferet, gjort til grin bag ens ryg. Det ikke sjovt. På nogen måder.

Jeg mødte Natasja i Aarhus i dag. Hende som tog billedet af mig i toget. I kan se mødet på Tv2 Østjyllands hjemmeside ved at klikke her. 

Jeg er ikke en person der ønsker medlidenhed. Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor det er synd for mig. Det er lige så synd for alle andre der har en sjælden sygdom, bliver mobbet osv. Jeg er som alle andre ✌🏻

Jeg håber virkelig i forstår mit budskab! 🙏🏻

I kan se mit opråb og følge mig på tættere hånd på min Instagram: juliekvelland

Peace out! ❤

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Vicky 8. november 2018 at 20:27

  Godt skrevet! Jeg så godt nogle ret grimme kommentarer om dig omkring netop dette, fordi folk er lidt for hurtige til at drage konklusioner end at lytte til helheden

 • Svar Tina 9. november 2018 at 10:25

  Øv at du skulle får denne oplevelse.
  Jeg synes tit at ting blæses op her i vores lille overbeskyttede land.
  Selvfølgelig søger du ikke medlidenhed, det synes jeg du har gjort meget klart længe.
  Men mennesker kan være meget emsige og nysgerrige og gøre ting uden tanke for den det rammer.
  Jeg synes det er indenfor de sidste ti år, at vi i Danmark er begyndt at gå efter andre, som skal dunkes, ned med nakken eller lign.
  Det er fremmede, indvandrere, gamle, syge, invalide, skæve eksistenser, hjemløse, unge mødre, singler, og jeg kan blive ved – alle vi i disse grupper vi skal åbenbart peges fingre af, dunkes og lign.
  Hvis nu alle bare gjorde en dyd af at “feje for egen dør!, så tror jeg meget blev lettere for os alle.
  Vi har mange danskere som knækker på at blive bagtalt, nedgjort, mobbet, udstillet mv.
  Forskning viser at f.eks. i Italien der rummer de hinanden og hjælper og beskytter hinanden. Der er der ikke lige så mange som går ned med stress, knækker pga. mobning, udstilling, nedgørelse mv.
  Vi kunne lære meget af lande sydpå.
  Du få et skulderklap og stort knus med vinden.
  Og jeg håber du må nyde din weekend, du sgu for sej:-)

 • Svar miss Pilla pophvalp (100% panda) 12. november 2018 at 13:52

  Du er så hammer sej at mange af os andre blegner ved siden af. Jeg ønsker dig alt mulig lykke og glæde fremadrettet.

 • Skriv kommentar